Select Page

Antoni Martínez Ballesté

Enginyer en Informàtica per la Universitat Rovira i Virgili i Doctor per la Universitat Politècnica de Catalunya. Des del 2003 és professor agregat del Departament d’Enginyeria Informàtica i Matemàtiques de la URV i imparteix docència de xarxes de dades, multimèdia i programació a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE).

Des del 2014, és investigador sènior del grup de recerca Smart Technologies de la URV, on s’ha centrat en l’aplicació de la tecnologia a la salut i a la millora de la qualitat de vida, i en la seguretat i privadesa de les TIC, tant de dades com de persones usuàries.

Ha estat responsable d’Ensenyament a l’ETSE (2006-2017) i va participar, activament en el disseny dels graus d’Enginyeria Informàtica i en el de Sistemes i Serveis de Telecomunicacions. També ha estat membre i president del comitè d’empresa de PDI laboral de la URV. Actualment és membre de la Comissió d’Ètica per a la Integritat en R+D+I de la URV.

Ha publicat més de 90 publicacions científiques sobre els seus àmbits de recerca i innovació docent, i ha participat en diversos projectes de recerca i de transferència de tecnologia.

És un apassionat de la música, especialment del rock i el pop. Aficionat a les guitarres elèctriques, ha participat en diferents projectes musicals amateurs com a guitarrista.