Select Page
#unconventional

Benvinguda

Us presento la meva candidatura a rectora de la nostra URV. Ho assumeixo com el repte més important de la meva vida professional, amb la motivació bàsica de servei a la comunitat universitària i, per extensió, a la nostra societat.

El programa que us presento conjuntament amb el gran equip de persones que m’acompanya té com a objectiu posicionar la nostra universitat com un agent clau per al territori de la Catalunya Sud i, al mateix temps, a nivell internacional.

La nostra societat es troba immersa en una dinàmica de canvi, cada vegada més accelerat, de caire social i mediambiental, de model econòmic i de configuració del territori. És aquí on considero que la URV ha de ser present, aportant el seu coneixement i el talent de les persones que la formem, recuperant així el rol que creiem que ha anat perdent en els darrers anys.

L’assoliment d’aquest repte passa per dur a terme un decidit procés de transformació dels diferents àmbits de la nostra activitat. Cal potenciar una recerca amb major impacte social, actualitzar el nostre model docent i repensar la nostra oferta acadèmica, ser més presents a nivell internacional i, sobretot, potenciar l’atenció acadèmica i personal al nostre estudiantat, la nostra principal raó de ser.

Per aconseguir-ho hem de fer de la URV una organització plural, inclusiva i amb perspectiva de gènere, respectuosa amb l’entorn, eficient i sostenible econòmicament.

Així, des de l’escolta, el respecte i el diàleg permanent, posant a les persones al centre de tot el procés, liderarem un projecte de transformació inclusiu, participatiu i cocreat per totes les persones que formem part de la comunitat URV, i contribuirem al creixement i a la innovació social de la Catalunya Sud i del món.

Us proposo, us proposem, que us sumeu al nostre projecte per treballar plegats per fer un canvi, per fer evolucionar un model d’universitat ja superat i per orientar-nos al futur des d’una perspectiva global sense perdre les nostres arrels socials, culturals i lingüístiques.

Som-hi!! Ara sí.

Mercè Gisbert