Select Page

Doctora en Ciències de l’Educació per la UB i Catedràtica en Tecnologia Educativa al Departament de Pedagogia de la URV.

Ha estat coordinadora del Màster interuniversitari en Tecnologia Educativa: Elearning i Gestió del coneixement i ara és coordinadora a la URV del programa de doctorat interuniversitari en Tecnologia Educativa.

Té una àmplia experiència docent tant en estudis de grau i màster com en els de doctorat per la que ha rebut diferents reconeixements. Entre ells cal destacar el premi del Consell Social a la qualitat docent el 2003 i al 2014 (en la modalitat col·lectiva) i, també al 2014, la distinció Vicens Vives a la Qualitat Universitària de la Generalitat de Catalunya.

És la Investigadora Principal del grup de recerca reconegut ARGET [Applied Research Group in Education and Technology]. Ha liderat i participat en més de 100 projectes (nacionals i internacionals) dels que s’ha derivat una producció de més de 300 articles. Ha dirigit 60 tesis doctorals tant a la URV com a d’altres universitats nacionals i internacionals de les que ha estat professora convidada. Al 2018 va rebre un dels premis del Consell Social de la URV a l’impacte social de la recerca i al 2020 un dels premis de Valorització de la Recerca R2B de la URV.

 

Amb una visió internacional del món universitari, ha estat treballant en projectes docents i investigadors en 14 universitats de tres continents diferents (Europa, Amèrica i Àfrica).

 

Ha fet estades de recerca a la British Columbia University a Vancouver (Canadà), els anys 2011 i 2015, al British Columbia Institute of Technology a Burnaby (Canadà) al 2011 i a la Graduate School of Education de la University of Berkeley (Califòrnia-USA) al 2019.

 

Compta amb una llarga experiència de gestió a la URV, on ha ocupat diferents càrrecs com ara Vicedegana de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia, Directora de l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) o Directora del Servei de Recursos Educatius.

 

Com a membre d’un consell de direcció de la URV, ha ocupat els càrrecs de Vicerectora de Docència i TIC i Vicerectora de Docència i EEES.

 

En el marc de la seva experiència en gestió, també ha ocupat diferents càrrecs en l’àmbit no universitari. Ha estat membre del Consell Escolar de Catalunya (2012-2016), membre del plenari, i secretària del CoNCA (Consell Nacional de la Cultura i les Arts de Catalunya) entre el 2012 i el 2019 i des del 2021 és vocal del Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu de Catalunya.

Està molt vinculada a la cultura popular i tradicional, especialment al món de les bandes de música. Ha estat presidenta i ara és vicepresidenta de l’Agrupació Musical Senienca.