Select Page

Federic Adan Doménech

Catedràtic de Dret Processal de la Universitat Rovira i Virgili i Director de l’Escola de Pràctica Jurídica del Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Tarragona. A la URV ha estat Degà de la Facultat de Ciències Jurídiques (2009-2011), responsable dels estudis de Dret de la Facultat de Ciències Jurídiques (de març a novembre de 2009), director del Màster d’accés a l’advocacia (2009-2013) i coordinador del mòdul de Dret Processal d’aquest màster (des del 2012 fins a l’actualitat).

Ha publicat articles jurídics, monografies i capítols de compendis i ha realitzat 6 estades de recerca a la Università degli studi di Bologna. Ha rebut diversos reconeixements entre els quals destaquen el Premi Feixo Carrerra, (2002), el Premi Melchor Almagro (2017) i el Premi Ferrer Eguizábal (2017).

També ha estat Magistrat Suplent Audiència Provincial de Tarragona, Conseller de l’Ajuntament de Tarragona, President del Consell Comarcal del Tarragonès i Director General d’Emergencias-112 de la Generalitat de Catalunya.

És un apassionat del món del futbol, passió que l’ha portat a ser Vicepresident del Club Tarragona F.C i també és President autonòmic i provincial de l’Associació Catalunya Contra el Càncer.