Select Page

Jesús Angla Jiménez

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de León i doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Rovira i Virgili. L’any 1990 s’incorpora com a professor a la Divisió VII de la Universitat Central de Barcelona que esdevindria poc després en l’actual  Universitat Rovira i Virgili. Amb una trajectòria de més de 14 anys en càrrecs de gestió, actualment és vicedegà de la Facultat de Turisme i Geografia des de l’any 2014, on també desenvolupa les funcions de coordinador de pràctiques externes des del curs 2009-10.  Durant el període 2010-2014 va ser secretari de la Escola Universitària de Turisme i Oci, posterior Facultat de Turisme i Geografia i coordinador del Pla de Acció Tutorial de la Escola Universitària de Turisme i Oci. També ha estat secretari de la Facultat d’Economia i Empresa (2005-2007).

Autor i coautor de diferents publicacions en el marc de la seva participació en grups de recerca com RESET, Responsabilitat Social, Sostenibilitat i Ètica Empresarial i la xarxa d’investigació COODTUR sobre Educació Superior en Turisme. També ha estat al front de diversos projectes de transferència vinculats, principalment, amb la formació continua i amb activitats culturals i d’integració i cooperació territorial com la direcció de les activitats del III Congrés Català de Cuina al Camp de Tarragona.

Melòman i aficionat a la música i l’òpera, ha estat un dels membres fundadors del Cor de la URV on ha cantat durant diversos anys i coordinador del curs Òpera Oberta de la URV. Quan viatja sempre intenta planificar alguna activitat relacionada amb la música, la cultura i la gastronomia local. També practica esports regularment, sobre tot a l’aire lliure, com la natació, l’esquí i el senderisme.