Select Page

Mònica Bulló Bonet

Llicenciada en Biologia (UB) i Doctora per la Universitat Rovira i Virgili actualment és Catedràtica del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la mateixa universitat.

Va iniciar-se en la recerca oncològica a l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques de Barcelona i va continuar la seva trajectòria en l’àmbit de la nutrició i les malalties cardiovasculars. Co-directora de la Unitat de Nutrició Humana: prevenció i epigenètica (IISPV) fins al 2020, actualment, és co-directora del Grup de recerca en Nutrició (CIBER) i investigadora adscrita als grups de Nutrició i Salud Mental, Tecnatox i a l’Institut de Neurosciències de la Universitat de Barcelona.

És membre de xarxes científiques i col·labora amb diversos grups de recerca internacionals. Els més de 20 anys en recerca biomèdica, l’ha portat cap a una vessant multidisciplinar, d’innovació tecnològica i amb un clar impacte en la societat.

Amb més de 260 articles científics publicats, ha treballat per la divulgació del coneixement científic i la formació de nous professionals tant en els estudis dels Graus de Nutrició, Medicina i Fisioteràpia, com en la formació d’estudiants de Màster i Doctorat.

El voluntariat i els esports de muntanya, l’han format en valors com l’altruisme, l’empatia, l’esforç i l’esperit de superació, de gran ajuda en l’àmbit personal i professional.